RosCo Şirketi, CGM Şirketin Rusya bölümü ile muhasebe ve hukuki hizmetler anlaşmasını imzaladı

Bir başka dünyaca ünlü şirket RosCo Şirketinin müşterisi oldu:  CompuGroup Medical SE Şirketi ile Rusya temsilciliğinin finansal ve ekonomik faaliyetlerinde tam muhasebe ve hukuki hizmetlerin verilmesi için bir anlaşma imzalanmıştır.

CGM.jpg

CompuGroup Medical SE Grubu, 1987 yılında Frank Gotthard adlı bir Alman bilim adamı tarafından kurulmuştur. 2000-li yıllarda şirket etki alanını genişleterek ABD ve Avrupa, Asya ve Afrika’nın 40’tan fazla ülkesinin piyasalarına başarıyla çıkmıştı.

Şu anda Şirket sağlık sektöründe bilgisayar yazılımını sunan öncü şirketlerden biri olup, dünyanın 19 ülkesinde kurulan temsilciliği üzerinden faaliyet gösterir.

CGM Şirketi, tıbbi hizmetlerin tedarikçi piyasanının yaklaşık %70’ini kapsar, bünyesinde yaklaşık 4200 kişiyi çalıştırır ve yıllık geliri yaklaşık 500 milyon Euro’dur.  Şirketin programcılık ürünleri, eczane, laboratuvar ve hastanelerde bütün tıbbi ve organizasyonel süreçlerin yönetimi için uygulanmaktadır.

CompuGroup Medical müşteri portföyü yaklaşık 400 bin doktor, diş hekimi, eczacı ve tıbbi kurumlarına hizmet sunan diğer tedarikçileri kapsar.