RosCo Şirketi “Ulusal Kalite Markası - 2015” ödülünü kazandı

“RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Limited Şirketi, “Yüksek Kalite Standardı” onursal unvanıyla “Ulusal Kalite Markası” – 2015 Rusya Ödülünü kazandı. Ödül Töreni 21 Ekim 2015’te Moskova’daki “President-Hotel” 5* Rusya Devlet Başkanlığı İdaresi’nin otelinde gerçekleşti.  

нацпремия-значок-для-пресс-релиза.jpg

Bu Ödül, Rusya Federasyonu Devlet Duması’nın milletvekillerinin, federal ve bölgesel bakanlıklar ve makamlar yöneticilerinin ve Ödülün organizatörü olan Girişimcilik Destekleme Vakfın yakın işbirliği sayesinde gerçekleşti.

Törene katılan onursal misafirleri arasında Devlet Duması ve RF FM Federasyon Konseyi milletvekilleri, federal bakanlıkların ve makamların yöneticileri, eksperler topluluğunun temsilcileri, büyük iş yapıların temsilcileri, mesleki kamu birliklerinin temsilcileri ve basın mensupları sayılabilir.

Törenin değerli misafirleri, yaptıkları konuşmalarında “bu tür ödüllerin imaj açısından çok önemli olduğunu, Bu özelliklerin “imaj” tanımı henüz hayata tam olarak girmemiş olan bizim ülkemiz için geçerli” diye belirttiler.

“Ulusal Kalite Markası” – 2015 Rusya Ödülünü değişik sektörlerde faaliyet gösteren elliden fazla yerel şirket ve kurum kazandı.