ROSCO ŞİRKETİ GNM TRADE'İN RUSYA'DA BİR ŞİRKET AÇMASINA YARDIMCI OLDU

Uluslararası şirket RosCo, lojistik ve dış ticaret operasyonlarında uzmanlaşmış bir şirket olan GNM Trade ile başarılı işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

logo-GNM.jpg

GNM Trade, yeni ve kullanılmış arabaların, tarım ve inşaat ekipmanlarının ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir lojistik ve dış ticaret şirketidir. Şirket, 2003 yılından bu yana Irak pazarında, 2007 yılından bu yana ise Türkiye pazarında başarıyla faaliyet göstermektedir.

Rusya'da bir şirketin tescili, GNM Trade'in uluslararası pazardaki konumunu güçlendirmek için önemli bir adım olmuştur.

RosCo hukuk firmasının uzmanları, Rusya'da bir şirket açma konusunda GNM Trade'e tam hukuki destek sağladı. Belgeleri hızlı ve yetkin bir şekilde tamamladılar, başvuruları hazırlayıp sundular, banka hesaplarının açılmasına yardımcı oldular ve çok çeşitli danışmanlık hizmetleri sağladılar.

RosCo, Rusya'da bir şirket tescil ettirmek ve hukuki süreçleri desteklemek için geniş bir hizmet yelpazesi sağlama konusunda uzmanlaşmış, lider bir hukuk firmasıdır. RosCo uzmanları, müşterilerinin Rusya pazarına başarılı bir şekilde girişini ve faaliyet göstermesini sağlamak için profesyonel danışmanlık ve destek sağlıyor.