ROSCO ŞİRKETİ MIDDLE CORRIDOR’A YARDIM ETTİ

Uluslararası hukuk firması RosCo, lojistik şirketi Middle Corridor Logistics için bir Rus bankasında hesap açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

logo-middlecorridor.jpg

Middle Corridor Logistics, 20 yılı aşkın bir süre önce Türkiye'de kuruldu. Şirket, uluslararası lojistik pazarının bir katılımcısıdır ve taşımacılık hizmetleri sağlamaktadır. Şirketin misyonu, optimum rotaları seçerek müşterilere yüksek düzeyde hizmet sunmaktır.

RosCo uzmanları, yabancı partnerimizin uygun bir Rus bankası seçmesine yardımcı oldu. Derin deneyim ve uzmanlık sayesinde belge onaylama ve düzenleme süreci hızlı bir şekilde tamamlandı.

Middle Corridor Logistics ile RosCo arasındaki işbirliği, Türk ve Rus şirketleri arasındaki başarılı ortaklığın bir örneğidir.

RosCo, işletmelere hukuki hizmetler sağlama konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir hukuk firmasıdır. Avukatlardan ve avukatlardan oluşan ekip, hukukun çeşitli alanlarında deneyim ve bilgi birikimine sahiptir ve bu, müvekkillerimiz için karmaşık hukuki sorunları çözmemize olanak tanır.