SHOW® SHOE CARE PRODUCTS ŞİRKETİ ROSCO’DAN HİZMET PAKETİNİ SİPARİŞ ETTİ

RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi’nin müşterilerinin çoğu, Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketinden tek bir hizmet sipariş vermek yerine hizmet paketinden yararlanmayı tercih ederler; bu, zaman, para ve işgücü tasarrufu açısından çok avantajlı olduğu için Rusya Federasyonu sınırlarındaki faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesini sağlar. 

SHOW.jpg

Bahsedilen müşterilerden bir tanesi, SHOW® Shoe Care Products Şirketi’dir. Bu şirket, Moskova Temsilcilik Ofisi için muhasebe ve hukuk desteği sözleşmesini imzalamıştır. Artık RosCo’nun profesyonel muhasebecileri ve hukukçuları, dışarından hizmet bazında yüksek kaliteli hizmetlerini sunarak yeni müşterimizin menfaatlerini korur. 

SHOW® Shoe Care Products, 1975 yılında İstanbul’da ayakkabı temizleme malzemelerinin üretimiyle faaliyete açılmıştı. Günümüzde, Türk şirketi, profesyonel ayakkabı bakımı için malzeme üretimi alanında dünyanın lider oyunculardan biridir. 

Ürünlerin yaklaşık %90’ı Avrupa, Kuzey Amerika, Orta Amerika, Rusya Federasyonu, Orta Asya, Uzak Doğu, Yakın Doğu ve Afrika ülkeleri dahil olmak üzere toplam 55 ülkeye dış ticaret şirketler grubu tarafından ihraç edilir.