“STİLNIYE KUHNİ” ŞİRKETİ “ROSCO”YA GÖÇ HUKUKU HİZMETLERİNDEN YARARLANMAK ÜZERE BAŞVURDU

Rusya’nın tanınmış mobilya üreticisi, “RosCo” Şirketini güvenilir partneri olarak seçti: “Stilnıye Kuhni” Şirketi ile göç hukuku alanında danışmanlık hizmeti sözleşmesi imzalanmıştır.

стильные-кухни2.jpg

Şirketin gelişme tarihçesi 20 yıldan beri devam etmektedir. 1996 yılında Yubileynıy şehrinde ilk mağazası açılmıştı, 2 sene sonra ise İtalyan uzmanlarının ilerici tecrübelerine dayanarak mutfak takımların üretimine başlanmıştı. “Stilnıye Kuhni” Şirketinin Moskova’daki ilk salonu 2001’de Dmitrovskoye şosse’de açılmıştı. 

“Stilnıye Kuhni” Şirketi, her türlü mobilya elemanlarının üretimini baştan sonuna kadar gerçekleştiren Avrupa’daki tek şirkettir. İmalat, önde gelen makine üreticileri (Homag, Cefla, SCM) tarafından şirket için özel olarak tasarlanan ekipmanlarla gerçekleştirilir. 

Şu anda şirket bünyesinde Moskovskaya oblast, Şelkovskiy rayonunda bulunan toplam 25 bin m2’lik dünya kalitesinde üretim tesisi ve günde 10 bin farklı parça işletebilen kesme bölümlü Rusya’daki tek tamamen otomatik levha malzemeleri deposu faaliyet göstermektedir. 

Bunun dışında, şirket bünyesinde toplam 250 montaj ekibi ile 23 adet servis makinesinden oluşan şirketin kendi Bakım Servisi çalışmaktadır. Şirkette 2 binden çok eleman çalışmaktadır. 

Şirket, geniş salon zincirine sahiptir (12 salon Moskova’da ve 3 salon Moskova bölgesinde).