NPO SSK ÜNVANLI BÜYÜK ÜRETİCİ ŞİRKET ROSCO’YA HİZMET BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUR

En büyük Rus üreticisi olan NPO SSK ile hukuki destek anlaşması imzalanmıştır. 

Rosco-Consulting & Audit’in müşteri portföyü farklı büyüklükleri, faaliyet alanları ve ortaklık yapılarına sahip olan şirketlerden oluşmaktadır. Değişmez olan unsur ise sunulan denetleme, muhasebe ve hukuki hizmetlerin yüksek seviyesidir. 15 yıldır Rus ekonomisini olumlu etkileyen şirketler RosCo’ya en zor görevler tanıyor, ve buna rağmen şirketimizin itibarının her gün daha da geliştiği görülmektedir. 

НПО-ССК_лого.jpg

1993 yılında kurulan NPO SSK şirketi 4 ve 5 jenerasyon endüstriyel kurşun aküler üretimini gerçekleştiren Rusya Federasyonu’ndaki tek şirkettir. NPO SSK şirketi lityum pillere dayalı enerji depolama sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi alanında faaliyetini sürdürmektedir. Onun tarafından üretilen ürünlerin tüketicileri TOP 1000’e dahil olan Rusya’nın en büyük şirketleridir. 

NPO SSK şirketi 5 yıldan uzun süredir aktif adaptif ağlar (Smard Grid) için güvenli, enerji verimli ve ticari olarak uygulanabilir lityum pillerin, akülerin, enerji depolama cihazlarının gelişmelerine ve üretimine aktif olarak katılmaktadır.