BÜYÜK ALMAN POLİMER TEDARİKÇİSİ OLAN COVESTRO ŞİRKETİ ROSCO’YA BAŞVURDU

Her defasında yetkili ve profesyonel bir avukat aramamak veya hukuk departmanı ile ilgili şirket masraflarını azaltmak için dışarıdan hizmet alarak hukuk hizmetlerinden yararlanmak mantıkli bir seçim olabilir. Alman şirketi olan Covestro’nun Rusya şubesinin yönetimi bu yolu izleyerek abonelik hukuk hizmetleri sözleşmesini RosCo ile imzalamıştır. 

Bu, şirketin finansal ve ekonomik faaliyetlerinin profesyonel hukuk desteği ile ilgili her türlü endişeleri ortadan kaldırır. RosCo Legal Advise’nin tecrübeli avukatları, Covestro’nun her türlü çıkarlarını sürekli olarak takip ederler, şirket masrafları ise aylık abonelik ödemesinden ibarettir. 

Covestro.jpg

Covestro, premium sınıf polimerlerin en büyük tedarikçilerden biridir. Şirket başarısının temeli, küçük teknik merkezi ile geliştirme merkezlerinden başlayarak büyük üretim tesislerine kadar dünya çapında yaklaşık 30 tesiste çalışan toplam 16 800 şirket çalışanıdır. Şirket faaliyetleri, Almanya’daki Leverkuzen şehrinde bulunan merkez ofisinden koordine edilir.