KAZAKİSTAN’IN ÖNDE GELEN BAKIR ÜRETİCİSİ “ROSCO” ŞİRKETİNE HİZMET ALMAK ÜZERE BAŞVURDU

“RosCo Danışmanlık ve Denetim” Şirketine dost ülke olan Kazakistan’da faaliyet gösteren bir işveren hukuk hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu: “Kazakhmys” Rusya Temsilciliği ile bir anlaşma imzalandı. “RosCo” uzmanları, üstün iş nitelikleri ve yüksek profesyonelliği sayesinde Rusya’nın danışmanlık hizmetleri piyasasında haklı olarak saygı görmektedirler.

Казахмыс-логотип.jpg 

"Kazakhmys", Kazakistan’ın en büyük bakır üreticisi olup doğal kaynakların çıkarılması ve işletilmesi konusunda dünyanın önde gelen uluslararası şirketlerinden biridir. Şirket, bakır ve diğer madenlere ilişkin arama, keşif, çıkarma, zenginleştirme, işletme ve ihracat faaliyetlerini yürütmektedir. Bakır üretimi dışında, şirket tarafından katot bakır, sülfürik asit, bakır selenür ve bakır tellurit, kurşun tozu gibi kimyasallar üretilmektedir. 

 “Kazakhmys Corporation” bünyesinde toplam dört büyük işletme faaliyet göstermektedir. “Kazakhmys Corporation” Limited Şirketi, jeolojik ve araştırma işlerinde ihtisaslaşan “Kazakhmys Exploration” Limited Şirketi ile birlikte “Kazakhmys” Grubuna girer.