ASINEX ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMA ŞİRKETİ ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLMUŞTUR

RosCo- Consulting & Audit şirketinin kalifiye uzman personeli tıbbi kimya ve biyoloji alanlarında önemli ve tanınmış araştırma aktivitelerinin uygulanmasına yardımcı olmaktadır. Geniş müşterileri portföyümüze bir yenisi daha dahil olmuştur: Asinex uluslararası şirketinin temsilciliği RosCo ile hukuki hizmet sözleşmesini imzalamıştır.

ASINEX.jpg

Asinex şirketi 1994 yılından itibaren dünya çapında medikal kimya müşterilerinin programlarını önemli ölçüde geliştiren araştırma reaktifleri ve yapı taşlarının yanı sıra, kurşun molekülleri, makrosikller ve fragmanların taranması kitaplarını dikkatimize sunmaktadır. 

Asinex şirketi sahip olduğu 20-yıldan fazla sahip olduğu olan deneyimi ile, farmakolojik olarak ilgili "karmaşık" hedeflerin ve sinyal yollarının yeni modülatörlerinin keşfini kolaylaştırmak için kullanılan Compound-to-Target ™ platformunu geliştirmiştir. 

Teknoloji, yeni kurşun benzeri moleküller ve makaronlar oluşturmanızı sağlayan yenilikçi kimyaya dayanmaktadır. Platform onkoloji ve bulaşıcı hastalıklar alanlarında değerli sonuçlar sağlamaktadır.