ULUSLARARASI HUKUK ŞİRKETİ ROSCO, MITSUBA CORPORATION'UN RUSYA'DA BANKA HESABININ AÇILMASINA YARDIMCI OLDU

Hukuk, muhasebe ve denetim hizmetlerinin sağlanmasında uzmanlaşmış uluslararası bir şirket olan RosCo, Japon MITSUBA Corporation şirketinin bir Rus bankasında hesap açmasına başarıyla yardımcı oldu.

MITSUBA Corporation tanınmış bir otomotiv parçaları üreticisidir. Şirket 1946 yılında kuruldu. Marka, otomobillere yönelik genel elektrikli ekipmanların üretiminde dünya lideridir. MITSUBA Corporation, mikromobilite, lojistik ve robotik alanında yeni teknolojiler sunuyor.

logo-MITSUBA.jpg

MITSUBA, elektronik ve elektrik mühendisliği alanında modern ve yenilikçi çözümler sunmak için dünya çapındaki büyük otomobil üreticileriyle ortaklık kurmaktadır.

Rusya'da cari hesap açılması, MITSUBA Corporation'ın Rusya pazarındaki konumunu geliştirme ve güçlendirme planlarının uygulanmasında önemli bir adımdır.

RosCo ekibi, MITSUBA'nın banka hesabını açmasına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor ve gelecekte kaliteli hizmetler sunmaya hazır.

RosCo, hukuki danışmanlık, destek, Rusya'daki şirketlerin faaliyetleriyle ilgili yabancı ticari sorunların çözümünde yardım gibi eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunacaktır.

RosCo ekibi hem Rusya'da hem de uluslararası alanda geniş deneyime sahiptir ve kurumsal müşterilere Rusya pazarına başarılı bir şekilde girmeleri için gerekli kaynak ve bilgiyi sağlamaya hazırdır.