İMKO Medizintechnik firmasının Rusya temsilciliği RosCo Şirketi’nin müşterisidir

RosCo-Consulting & audit ile Almanya’nın en büyük tıbbi ekipman satıcılarından biri olan IMKO Medizintechnik GmbH. firmasının Rusya temsilciliği arasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.

imko.jpg

İMKO firması, kardiyo ve kalp-damar cerrahiye merkezleri için gerekli ekipman, tıbbi cihaz ve sarf malzemeleri satışı, projelendirmesi, teknik ve mali verilerin sunulması gibi birçok alanda başarı ile faaliyetini sürdürmektedir. Bunun dışında firma hastaların muayenesi, hastanın takibi, yoğun bakımı ve kalp yoğun bakım hizmetlerini sunmaktadır.

IMKO Medizintechnik GmbH. işbirliği içinde olduğu partnerleri arasında Shmitz, Radiometer, Atmos, Storz, KLS Martin Group gibi uluslararası tıbbi ekipman üreticileri yer almaktadır. İMKO, oksijeneratör, kateter, kalp tıbbi ekipmanları üretiminde uluslararası alandaki en büyük şirketlerden biri olan Sorin Group firmasının tek yetkili distribütörüdür.

Son birkaç yıl içinde Rusya’da IMKO Medizintechnik GmbH. firmasının alt kuruluşu olan İmkoservis Limited Şirketi faaliyetini sürdürmektedir.