RosCo Şirketin uzmanları B&T Gruppo temsilciliğinin muhasebe işlerinin takibini üstlendiler

B & T Gruppo adlı İtalyan şirketi ile RosCo Şirketi arasında Rusya temsilciliğinin muhasebe işlerinin takibi için bir anlaşma imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında, RosCo-Consulting & Audit Şirketin uzmanları temsilciliğin muhasebe kayıtlarını tutar ve devlet vergi organları ile iletişimini sağlar.

sitibt.jpg

B & T Gruppo şirketin tarihi yaklaşık yarım yüzyıl öncesinde başlamıştır. 1961 yılında Fausto Tarozzi ile Emer Barbieri  Barbieri & Tarozzi Group adlı bir şirketi kurmuştu. Şirket, karo seramiğin üretimi, işlenmesi ve depolanmasında  uzmanlaşmıştır.

Şu anda B & T Gruppo Şirketi, karo seramiklerin ve sıhhi tesisat malzemelerin üretim sistemlerini yapan dünyaca ünlü imalatçılarından biridir. Ayrıca, şirket robot teknolojisi alanında önde gelen şirketlerden biridir.

Şirket, dört yönde faaliyet göstermektedir: Tile (seramik üretim tesisleri), Projecta Engineering ve Digital Design (grafik tasarım alanında dijital proje tasarımı ve uygulaması için dijital ekipmanlar), B & T White (vitrifiye üretim teknolojileri) ve Ancora (seramik malzemelerin finiş kaplama sistemleri).