RosCo Şirketi ile ATEKSIS Şirketi arasında işbrliği kurulmuştur

RosCo - Consulting & audit Şirketi ile ATEKSIS adlı büyük Türk şirketi arasında kurumsal hukuku alanında hukuki hizmetler anlaşması imzalanmıştır.

ateksis.jpg

Ateksis Şirketi, 1998 yılından beri başta aşağıdaki alanlarda çeşitli ürünlerin tedariğini gerçekleştirmektedir: binalar için elektronik ekipmanlar, televizyon ve radyo yayını, profesyonel ses ve ışıklandırma sistemleri, kurumsal iletişim sistemleri ve tıbbi teknolojiler.

Ayrıca, Şirket vasıflı mühendis ekibiyle sistemlerin projelendirmesini ve entegrasyonunu gerçekleştirir ve danışmanlara, sistemi entegre eden uzmanlara ve montaj şirketlerine desteğini sağlar.

Binalar için elektronik ekipmanlar, televizyon ve radyo yayını ve profesyonel ses ve ışıklandırma sistemleri adlı üç bölümü Bosch Security Systems, Sony Professional, Aastra, Ascom, UTC Fire&Security, Motion Computing ve daha çok benzer firmaların ürünlerinin pazarlamasını, satışını ve satış sonrası servisini gerçekleştirir.  ATEKSIS müşterileri arasında 200’den fazla ticari aracılar ve sistemlerin entegrasyonu yapan uzmanları da yer almaktadır.

Şirket, 2014 ve 2015 yıllarda  Bosch Security Systems’in en iyi iş ortağı ünvanını kazanmıştır («Avrupa, Yakın Doğu ve Afrika ülkelerinde en iyi müşteri» ödülü).