Leitner ropeways adlı dünyanın önde gelen teleferik üreticisi ile işbirliği kuruldu

İtalyan şirketler genellikle güvenli ve zamanın sınavından geçmiş danışmanlık şirketleriyle çalışmayı tercih ederler. “Leitner GmbH” Limited Şirketi RosCo’nun hukuk hizmetlerinden yararlanmak üzere şirketimize başvurdu. LEITNER ropeways’ın Rusya temsilciliği ile RosCo Consulting&Audit arasında sağlam bir iş ilişkisi kurularak Rusya’nın ekonomisine katkı sağlandı.  

Leitner-ropeways.jpg

 

LEITNER ropeways'ı dünyanın önde gelen teleferik sistemleri imalatçılarından birisidir. LEITNER ropeways'ı ismi sökülebilir gondol ve telesiejlere ilaveten havai hat tramvayları, kablolu trenler, eğik asansörler ve sabit kavramalı kayak asansörleri anlamına gelmektedir. Sistemler, turizm, şehir içi taşımacılık ve yük taşımacılığı sektörlerinde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

1888’den beri küçük bir işletme, uluslararası ekibi olan büyük bir konsorsyum boyutlarına kadar büyüdü. Şirketler grubu bünyesinde Rusya, USA, Fransa, Avusturya ve Slovakya gibi dünyanın 9 ülkesinde temsilcilikleri açılmıştır. Şirketin merkez ofisi İtalya’dadır.