“NEFTEGAZOVAYA VERTİKAL” ADLI BİR ANALİZ DERGİSİ ROSCO’YU MUHASEBESİNİN TUTULMASI İÇİN GÖREVLENDİRDİ

Başarılı şirketlerden biri daha RosCo ile işbirliği yoluna girdi. Bu şirket, “Neftegazovaya Vertikal” adlı bir ulusal analiz dergisidir. 

“Neftegazovaya Vertikal” Dergisi ile RosCo arasında dış kaynaktan muhasebe kayıtlarının tutulmasına ilişkin bir sözleşme imzalandı. Bundan sonra şirketimizin yüksek vasıflı uzmanları danışmanlık servisini verecekler, vergi ve maaşları hesaplayacaklar, muhasebe ve vergi kayıtlarını tutacaklar, zorunlu ödemeleri optimize edecekler, vergi raporlarını hazırlayıp ilgili makamlara sunacaklar ve bu ünlü dergi için başka hizmetlerini sunacaklar. 

НЕФТЕГАЗОВАЯ-ВЕРТИКАЛЬ1.jpg


“Neftegazovaya Vertikal” Dergisi, 20 yıldan beri yayınlanan bir ulusal petrol ve gaz işkolu dergisidir. Dergi, Enerji Endüstrisi İşletmelerinin uzmanlarına ve yöneticilerine, Enerji Endüstrisinin problemleri ile ilgilenen politikacılara ve iktidar organlarının temsilcilerine yönelik yayınlanmaktadır. Dergi, RF Enerji Bakanlığı ile yakın bir işbirliği içinde çalışıorr ve uzun yıllardır Rusya’nın petrol ve gaz medya araçları listesinde lider pozisyonlarını koruyor. 

Dergi, dijital ve basılı yayınları, analitik bakışları, profilli konferansların yönetimini ve Web Portalı kapsar. Dergi tarafından yayınlanan makalelerde ülkenin Enerji Endüstrisinin gelişmesi için optimal çözümler aranır. Bununla birlikte, profesyonel müzakerelere, tecrübe paylaşımına ve uluslararası işbirliğinin kurulmasına özellikle dikkat çekilir.