“DAĞ KAYAĞI ENDÜSTRİSİ GELİŞTİRME SEKTÖRÜNDE ŞİRKETLER BİRLİĞİ” TİCARİ OLMAYAN KURUM “ROSCO”YA MUHASEBECİLİK HİZMETLERİNDEN YARARLANMAK ÜZERE BAŞVURDU

“Dağ Kayağı Endüstrisi Geliştirme Sektöründe Şirketler Birliği” TOK ile “RosCo” Şirketi arasında uzun süreli muhasebecilik anlaşmasını imzaladılar. “RosCo”nun seçilmesi, güvenilir partner imajı, yetkili muhasebeciler, vergi organları ve bütçe dışı resmi fonlar ile işbirliği tecrübesi gibi bir çok faktöre bağlıydı.  

СОЮЗ-ОРГАНИЗАЦИЙ-В-СФЕРЕ-РАЗВИТИЯ-ГОРНОЛЫЖНОЙ-ИНДУСТРИИ.jpg

Ticari Olmayan Kurum, 2016 yılında “Dağ Kayağı Endüstrisi Birliği” bazında kurulmuştur. Yeni Birliğin Misyonu, ilgili spor türlerinin yaygınlaştırılması, sağlık ve dinlenme tesislerin ve yan üretiminin geliştirilmesidir. TOK, ülke sporunun dünya seviyesine kadar gelişmesine büyük katkıda bulunan toplam 21 şirketten oluşmaktadır.  

Birliğin planları arasında, ülkedeki dağ kayağı endüstrisinin genel olarak geliştirilmesi, turizm komplekslerin sertifikasyonuna destek verilmesi, perspektif projelerin geliştirilmesi ve finanse edilmesi için devlet organlarıyla çalışmaların aktif olarak sürdürülmesi gibi planlar yer almaktadır.