EN KÖKLÜ İSKOÇYALI ŞİRKETLERDEN BİRİ HOWDEN ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLMUŞTUR

RosCo-Legal Advice müşterileri arasında yüzyıllık geçmişi ve dünya piyasasında büyük deneyimi bulunan birçok Avrupa şirketi bulunmaktadır. Bu şirketlere, hukuki destek sözleşmesini imzalayan, en köklü İskoçyalı şirketlerden biri Howden dahil oldu. Dünya piyasasında çalışma azmi, gayretleri ve sürekli gelişimi sayesinde birçok başarı elde eden Avrupadaki partnerlerimiz aynı özelliklere sahip olan RosCo gibi rus partnerlerine de değer vermektedir.

HOWDEN.jpg

Howden – 150 yıldan uzun geçmişe dayanan küresel mühendislik faaliyetidir. Onun temel amacı müşterilerine çeşitli sektörlerin güncel çalışmaları geliştirmesini sağlayan, ısıtma ve soğutma öncesi şaft havalandırması veya atık su temizliği gibi çalışmaların yerine getirilmesi için endüstriyel ürünlerin sunulmasıdır. 

1954 yılında İskoçya’da kurulan şirketler grubu hava ve gaz işlenmesi için yüksek kalitedeki çözümleri önermektedir. Howden’in geliştirdiği yenilikçi ürünlere petrol ve gaz endüstrisi, madencilik, gıda üretimi ve modern ekonominin diğer birçok sektörde ihtiyaç duyulmaktadır.