Hakkimizda haberler - sayfa 10

StarGrup, RosCo'nun eski bir müşterisidir, bu nedenle uzmanlarımız Türk ortaklarımızla işbirliğini sürdürmekten memnundu. Avukatlarımız tarafından kazanılan başarılı bir davanın ardından StarGrup, icra işlemlerinde destek için tekrar RosCo'ya döndü.
Herhangi bir uluslararası şirket, işini geliştirmek için çaba gösterir. Bu nedenle RosCo, Rusya-Asya Sanayici ve Girişimciler Birliği'ne katıldı.
Bir işi yürütmek, tüm finansal işlemlerin yetkin bir şekilde yansıtılmasını gerektirir ve yasal normların doğru yorumlanması, şirketler için iç huzurunun anahtarıdır. Önde gelen ilaç üreticisi Macleods , muhasebe alanında kapsamlı cevaplar almak için RosCo'ya dönmeye karar verdi .
Bir işletmenin büyümesi için büyümesi gerekir. Bu durumda başka bir şehir veya bölgede şirket adına faaliyet gösterebilecek yeni bir şube, temsilcilik veya ayrı bir şube açmak gerekebilir. Klever Derneği bize ayrı bir bölüm açmak amacıyla başvurdu.
Yabancı bir şubenin tasfiyesi prosedürü, bir belge paketinin yürütülmesi ve sunulması, kurumlara ziyaretler ve kuyruklarda beklemeyi içerir. Bazen ilgili çabalar ve sorunlar, birincil akreditasyonun kendisinden daha ciddi olabilir. RosCo , bu hizmetleri Almanya - DWT'den müşterilerimize sağladı.
NKO- belgelerinin düzeltilmesi, toplumun gelişmesi için gerçekleştirilmesi gereken gerekli bir koşuldur. Optimum Point şirketinin yetkin yöneticileri bu hatalardan kaçınmaya karar verdiler ve müvekkillerimize zaman kazandıran RosCo avukatlarının yardımını kullandılar.
RosCo müşterilerine çok değer veriyor, bu nedenle Makel'den uzun süredir Türk ortaklarımızla tekrar çalışmaktan mutluluk duyduk.
Inhouse Global , hukuk ve akreditasyon hizmetleri için RosCo'dan profesyonellere başvurdu , yüksek kalitelerine güvenerek başarısız olmadı.
Bir personel denetimi yapması için RosCo şirketinden üçüncü taraf yüksek nitelikli bir uzmanı görevlendirdi.
Herhangi bir hırslı şirket, bir gün değişiklikler tarafından ele geçirilecek ve buna direnç, bozulmaya yol açacaktır. Marta şirketi, değişikliklerin başlatılmasını ve ilgili tüm süreçleri RosCo'dan uzmanlara emanet etti ve doğru kararı verdi.
1 8 9 10 11 12 44