Hakkimizda haberler - sayfa 2

Uluslararası şirket RosCo, Türk tekstil şirketi Enas Tekstil ile başarılı bir işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor. RosCo uzmanlarının uzmanlığı ve deneyimi sayesinde ENAS markası artık Rusya'da.
Uluslararası şirket Rosco'nun uzmanları Arma ile başarılı işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyor. Avukatlarımız Türkiye'den bir hizmet sağlayıcının Rusya'da bir banka hesabı açmasına yardımcı oldu.
Önde gelen inşaat holdinglerinden Daax Construction, şubesini kapatmak için uluslararası şirket RosCo'ya başvurdu.
Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi RosCo, büyük bir Rus konveyör ekipmanı üreticisi ve tedarikçisi olan NPO Akonit'in Alabuga ve Ural'daki şubelerinde envanter sayımını başarıyla gerçekleştirdi.
RosCo şirketi, iletişim ajansı DBO LTD. ŞTİ. ile hukuki hizmetler için bir anlaşma imzalandığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.
RosCo ekibi, MITSUBA'nın banka hesabını açmasına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor ve gelecekte kaliteli hizmetler sunmaya hazır.
RosCo, gerekli belgelerin danışmanlığı, hazırlanması ve sunulması için eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunmaktan ve ayrıca müşteriye Rusya'da bir temsilcilik ofisi kurmanın tüm aşamalarında destek vermekten memnuniyet duydu. 
RosCo şirketi, iklim pazarındaki önde gelen havalandırma ekipmanı üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olan Ventas şirketi için başarılı personel alım çalışmaları hakkında duyuruda bulunmaktadır.
RosCo, uzman ekibinin görevi başarıyla tamamladığını duyurmaktan gurur duyuyor. Bu, stüdyonun mülkiyet dağıtımında şeffaflık ve adalet sağlamasına olanak tanıdı ve daha fazla büyüme ve başarı için sağlam bir temel oluşturdu.
Önde gelen denetim ve danışmanlık hizmetleri sağlayıcısı RosCo, çocuklar için önde gelen çevrimiçi İngilizce dil okulu NovaKid için denetim danışmanlığının başarıyla tamamlandığını duyurmaktan mutluluk duyar!
1 2 3 4 5 43