RUSYA’DAKİ İLK FRANSIZ İŞLETMESİ “RUSKON” K.A.Ş. ROSCO İLE BİR SÖZLEŞME İMZALADI

Rusya’daki ilk Fransız İşletmesi “RUSKON” K.A.Ş. “RosCo Danışmanlık ve Denetim” Şirketi’nin müşterisi oldu: kurumsal hukuk alanında hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. RosCo’nun başkentin danışmanlık piyasasında uzun yıllardan beri gösterdiği başarılı faaliyetlerle kazandığı şirketin itibarı sayesinde Rus-Fransız şirketinin yönetimi yüksek vasıflı uzmanlarımızla işbirliğini seçtiler.

ruskon-cones.jpg 

“RUSKON” K.A.Ş., 2004 yılında Jukovskiy şehrinde (Moskova Eyaleti) kurulmuştur. Şirket, yaklaşık 1 milyar dondurma külahı üretim kapasitesine sahip olup bunları Avrupa’ya ve diğer kıtalara satar. 

Şirketin müşterileri arasında Nestle Rusya, Vologodskoye Morojenoye, Laguna Koil, Unilever, Belgorodskiy Hladokombinat vb. gibi büyük dondurma üreticileri sayılabilir. 

“RUSKON” K.A.Ş., birincisi 2007 yılında “Soğutma ve Dondurma Dünyası” adı altında düzenlenen bir fuarda, ikincisi ise “Prodexpo-2012” Fuarı kapsamında düzenlenen uluslararası gıda ürünleri yarışmasında “En İyi Ürün” katrgorisinde olmak üzere dondurma külahı için iki kez altın madalya kazandı.