PetroVietnam Şirketi ile RosCo Şirketi arasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır

PetroVietnam Şirketi (PVN) ile RosCo | Consulting & audit arasında, Şirket’in Rusya’daki faaliyetini  hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.

Подписан контракт на юридическое сопровождение деятельности в России между RosCo | Consulting & audit и представительством Группы компаний PetroVietnam (PVN).

1977 yılında kurulan PVN şirketler grubu – Vietnam’ın petrol sektöründeki en büyük şirketi ve ikinci elektrik üretici firmasıdır. PetroVietnam Şirketi’nin esas faaliyeti yurt içi ve yurt dışında petrol ve gaz araştırmacılık ve ekstraksiyonu, ayrıca petrol ve gaz ürünlerinin işlenmesi, elektrik santrallerine ve tarımsal alandaki faaliyetini sürdüren kuruluşlara gaz temin edilmesidir.

PetroVietnam Şirketler grubu Rusya Federasyonu, BDT ülkeleri, Orta Doğu, Latin Amerika, Kuzey ve Orta Afrika ülkeleri ile yakın temas içinde işbirliği faaliyetini sürdürmektedir.  Şirket’in aynı zamanda sigorta, yatırım projelerinin ve menkul kıymet işlemlerinin kredilendirilmesi alanlarında faaliyetini sürdüren alt kuruluşları bulunmaktadır.