ÇİN ULUSAL SANAYİ SEKTÖRÜ LİDERLERİNDEN BİRİ ROSCO İLE SÖZLEŞME İMZALAMIŞTIR

China Merchants Group Şirketler grubunun Moskova temsilciliği hukuki destek hizmetleri için RosCo-Legal Advice’i tercih etti. Danışmanlık şirketi için Çin Ulusal Sanayi Sektörü liderlerinden biri ile çalışmak şeref olduğu kadar, China Merchants Group şirketi için de Rusya’nın danışmalık hizmet sektörünün tartışmasız önde gelen şirketi, Rusya’nın ekonomisinin gelişiminde büyük katkıları bulunan ve bu konuda birçok ödüle laik görülen şirket ile çalışmak ta aynı şekilde şereftir.

China-Merchants-Group.jpg

China Merchants Group (CMG) Hong Kong şehrinde bulunan, Devlet Konseyi'nin Varlıklarının Denetimi ve Yönetimi için kurulan Devlet Komisyonu'nun doğrudan kontrolü altında faaliyetini sürdüren önde gelen devlet kurumlarından birisidir. 

China Merchants Group Milli Savunma bakanlığının çalışmaları çerçevesinde 1872 yılında kurulmuştur. 146 yıllık gelişim tarihi sırasında Şirket birinci ticari liman, birinci çin bankası, birinci çin sigorta şirketi ve diğer birçok şirket kurmuştur. 

1978 yılında CMG, dünya için açılan ile Çin bölgesi olan Shekou sanayi bölgesine yapılan yatırım, China Merchants Bank birinci Çinli ortak bankasının ve Ping An Insurance Company sigorta şirketinin açılması sayesinde ülke ekonomisine büyük yatırım yapmıştır.