RosCo Şirketi ile AJZ Engineering GmbH Şirketi arasında hizmet anlaşması imzalanmıştır

RosCo – Consulting & audit Şirketin geniş müşteri portföyüne bir ünlü müşterisi daha eklendi. Bu müşteri, AJZ Engineering GmbH adlı bir Alman mühendislik şirketidir.  Yapılan anlaşma çerçevesinde, RosCo Şirketi tarafından işverene Rusya’daki şubesinin akreditasyonu ile ilgili profesyonel hukuki hizmetler sunulmaktadır.

ajz-engineering.jpg

AJZ Engineering GmbH İş Ortaklığı 2000 yılının Aralık ayının başında Carl Zeiss Jena GmbH ile Analytik Jena AG şirketleri bazında kurulmuştur.

AJZ Engineering GmbH Şirketi, bilimsel araştırma, eğitim, çevre ekolojisi, sanayi, tıp ve biyoloji alanlarında geliştirilen projeler için sistemli çözümleri üretmektedir. AJZ Engineering GmbH, bağımsız mühendislik bürosu olmakla birlikte yatırımcılara eşlik eden genel müteahhittir.

Şirketin ana yetkilerinden biri, ekipmanların üretici markalarına bağlı olmaksızın çeşitli profilli laboratuvar ve kliniklerin teknolojik projelendirilmesidir.

Şirketin yurt içinde ve dışında devam eden projeleri arasında aşağıdakiler sıralanabilir:

  • Jena’da (Almanya) Fotonik Merkezi;
  • Seramik Teknolojileri ve Sistemleri Enstitüsü’nün yeni binası (Hermsdorf, Almanya);
  • Voljskiy şehrinde Böbrek Transplantasyon ve Diyaliz Federal Merkezi’nin yeni binası (Volgogradskaya Eyaleti, Rusya).

Şu anda şirket bünyesinde 100 kişiden fazla çalışmaktadır. Bunlarda Jena’da (Almanya) 48 kişi, Rusya’da ise 40 kişi çalışmaktadır.

Şirketin Rusya, Kazakistan, Cezayir, Libya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan kendi ticari şubeleri mevcuttur.

AJZ Engineering GmbH, Rusya Federasyonu sınırlarında faaliyet sürdürmek için gereken bütün devlet lisanslarına sahiptir.