“ROSCO” İLE MAVİ ARASINDA MALİ DENETİM SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞTIR

MAVİ markalı ünlü Türk kot üreticisi “RosCo” şirketinin müşterisi oldu: Rusya’daki bölümü için mali denetim sözleşmesi imzalanmıştır. 

mavi_press.jpg 

İstanbul’da kurulan şirket, 1991 yılından beri kot üretmektedir. Son 16 yıldır MAVİ markası, Türkiye’deki kot piyasasının lideridir. Şirket ürünleri, ABD, Kanada, Almanya, Avustralya ve Rusya dahil olmak üzere dünyanın 50 ülkesinde açılmış olan 4000 mağazada satılmaktadır. 

Şu anda MAVI, New York, Vancouver, Berlin, Frankfurt ve Düsseldorf şehirlerinde açılan butikler dahil dünya çapında 285’ten fazla perakende satış mağazasına sahiptir. Perakende satış zincirine ek olarak MAVİ markalı ürünler dünyanın önde gelen mağazalarında (Nordstrom, Urban Outfitters Lord&Taylor, Brooklyn Industries, Peek&Cloppenburg и David Jones) birinci sınıf elit markalarla birlikte satılmaktadır. 

MAVI şirketinin merkez ofisi İstanbul’da, resmi temsilcilikleri ise ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya’da bulunmaktadır. 

2006 yılında Time dergisi MAVI markasını top 16 dünya kot markaları arasına yerleştirmişti. Bunun dışında, tüketici piyasalarının dünyaca ünlü araştırmacısı AC Nielsen şirketi tarafından yapılan anketleme sonuçlarına göre, MAVİ markası, Coca Cola, Nike ve Adidas markalarından sonra Türkiye’nin en tanınmış markalarından biridir. 2009 yılında Georgia Straight isimli Kanadalı haftalık dergisi tarafından MAVİ mağazası kot satın almak için en iyi yer olarak seçilmişti.