RosCo Şirketi ile Sanovel Şirketi arasında işbirliği anlaşması imzalanmıştır

RosCo Şirketin müşterilerine Sanovel adlı bir Türk şirketi eklendi. Danışmanlık Şirketi uzmanları, temsilciliğin Rusya’daki faaliyetleri ile ilgili profesyonel hukuki hizmetlerini sunar.

Sanovel.jpg

Sanovel Şirketi 1983 yılında Şişli’de (Türkiye) kurulmuştur. Kuruluş anındaki personel sayısı 5 kişiydi. Şu anda ise bu şirket toplam 125 bin metre karelik arazinin sınırlarında yerleşen en büyük şirketlerden biridir. Bunlardan 59 bin metre karesi, kapalı üretim tesisleridir.

Şirketin bünyesinde yeni ilaçların üretildiği laboratuvar faaliyet göstermektedir. Bütün araştırmalar “İyi Üretim Uygulamaları” (Good Manufacturing Practice - GMP) ve “İyi Laboratuvar Uygulamaları” (Good Laboratory Practice - GLP) adlı uluslararası standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

İnsanlar için ilaçların üretimi yanında, “Sanovel” şirketi 27 adet hayvansal ilaçları da üretmektedir.  Şirketin bünyesinde yaklaşık 2000 kişi çalışmaktadır, bunlardan 1200 kişi eczacıdır.

IMS bilgilerine göre, Sanovel Şirketi ciro seviyesi açısından Türkiye’nin en büyük on eczacı şirketlerin listesine girmektedir.