‘Polen Tantuni’ Rosco Şirketi’nin müşteri listesine dahil olmuştur

Türk fast food lokantalar zinciri ‘Polentantuni’ http://www.polentantuni.com/) RosCo Şirketi ile Rusya’daki ticari faaliyetileri için hukuki ve muhasebe destek sözleşmesini imzalamıştır.

Список клиентов «РосКо» пополнился компанией «Polen Tantuni»

Yeni müşterimiz büyük beğeni toplayan hizmet anlayışı, güvenilirliği ve değişmez lezzeti sayesinde uluslararası alanda en büyük gelişim gösteren kuruluşlardan birisidir. ‘Polen Tantuni’ ürettiği türk mutfağının geleneksel lezzeti sayesinde müşterilerin en çok tercih ettiği lokantalarından biri olmayı başarmıştır. ‘Polen Tantuni’ 14 Ağustos 2009 tarihinde Özdilekpark Alışveriş Merkezinde hizmet hayatına atılmıştır.

Lokanta menüsünde Avrupa’nın ve Rusya’nın taleplerinin gözönünde bulundurulması ile uzakdoğu mutfağı yemekleri mevcuttur. Türkiye’nin Güney Anadolu mutfağından olan ‘tantuni’ lezzeti  Moskova’da çok beğenilmektedir.

Firma, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin kurup faaliyetini uluslararası standartlara uygun sürdürmektedir.  Firma kalite anlayışı çerçevesinde personele sürekli eğitimler vermektedir. ‘Polen Tantuni’nin hedefi fast food alanında Amerika, Avrupa ve Asya pazarlarına açılarak kulvarında lider marka olmaktır.

‘Ekonomist’ dergisi ‘Polentantuni’ kurucusunu yurtiçi ve uluslararası fast food alanlarındaki başarısı yüzünden  en başarılı türk işadamlarından biri olarak göstermiştir.