SALIM PETROLEUM DEVELOPMENT N.V. ŞİRKETİ ROSCO’YA BAŞVURUDA BULUNMUŞTUR

Rosco-Consulting & Audit şirketinin müşteri portföyüne Salım Petroleum Development N.V. ünvanlı dev petrol şirketi dahil olmuştur: Akreditasyon hizmetlerinin yerine getirilmesine dair kontrat imzalanmıştır. 

Minerallerin çıkarılması ve işlenmesi sektöründeki rus ve uluslararası alanda faaliyetini sürdüren dev şirketler tartışılmaz profesyonellik ve güvenilirliğinden dolayı RosCo’yu tercih ediyorlar. Piyasanın en önde gelen danışmanlık şirketlerinden birisi ile çalışmak hem onurlu bir tercih hem de hesaplı: RosCo uygun fiyatlar ile en yüksek seviyedeki hizmetleri sunmaktadır. 

Салым-Петролеум.jpg

Salım Petroleum Development N.V. (SPD) Batı Sibirya'nın Salım bölgesindeki petrol sahası grubunda çalışmaların yerine getirilmesi amacı ile 1996 yılında kurulmuştur. SPD’un ortakları Shell Salım Development B.V. ve PAO Gazpromneft şirketleridir. 

Günümüz itibarı ile Salım projesi geniş, modern dünya standartlarındaki bir petrol sahasıdır. Salım projesinin başladığı tarihten itibaren toplam üretilen petrol hacmi 65 milyon tondan fazladır. Ülke bütçesine yapılan vergi ödemelerinin toplamı 350 milyar rubledir. Şirket, sosyal yatırımlara yıllık 80 milyon ruble ayırmaktadır.