AC REFRIGERATION CIS TEMSİLCİLİĞİ “ROSCO”YA HİZMETLERİNDEN YARARLANMAK ÜZERE BAŞVURDU

Fransa şirketi AC Refrigeration CIS’in Rusya Temsilciliği “RosCo” Şirketine profesyonel muhasebe hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Danışmanlık şirketi uzmanları, raporlama görevini üstlendiler.

AC-Refrigeration-CIS.jpg

A.C.Refrigeration Şirketi, 1989 yılında kuruldu ve çok kısa bir süre içerisinde Rusya ve BDT ülkeleri piyasasında soğutma sistemlerinin ve havalandırma sistemlerinin ihracatı alanında lider pozisyonuna geldi. Şirketin merkez ofisi Lyon (Fransa) yakınında bulunan Villette-d'Anthon şehrinde yerleşmiştir. A.C.Refrigeration Şirketinin Moskova Temsilciliği 1997 yılında faaliyete geçmiştir. 

Şirkete ait fabrikalarda soğutma makineleri, fan coiller, merkezi klimalar ve havalandırma ve klimalandırma sistemleri için bir çok parça üretilmektedir. 

A.C.Refrigeration Şirketi, MANEUROP (Avrupa’nın önde gelen kompresör üreticisi) ve FRIGA-BOHN (ünlü ısı eşanjörü ve buharlaştırıcı üreticisi) gibi şirketlerle çalışmaya başlamıştı. Daha sonra A.C.Refrigeration Şirketi HCF ürünlerinin tamamının temsilciliğini üstlenerek (daha sonra HCF-LENNOX), bunun sayesinde ekipman setleri “anahtar teslimi” şeklinde satmaya başlamıştı. 

2001 yılından itibaren A.C.Refrigeration Şirketi Rusya piyasasında Avrupa’nun en tanınmış soğutucu üreticilerinden biri olan Climaveneta şirketinin temsilciliğini almıştı. 

Şu anda şirket Climaveneta’nın Rusya, BDT ülkeleri ve Baltık ülkelerinde münhasır satış ve dağıtım temsilcisidir. A.C.Refrigeration ofisleri Rusya’da, Polonya’da (Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti sorumluluk alanı içindedir), Ukrayna’da, Özbekistan’da (Orta Asya), Letonya’da (Baltık ülkeleri) bulunmaktadır.