RosCo-Consulting & audit Teknocon firmasına hukuki hizmetleri sunmuştur

Teknocon Şirketler Grubu RosCo Şirketi’nin uzman personelinin yardımı ile Rusya Federasyonu pazarına giriş yapmıştır. Danışmanlık büromuzun uzman personeli türk partnerimizin Rusya’daki ticari faaliyetini sürdürebilmesi için gerekli olan tüm hukuki işlemleri yüksek kalitede yerine getirmişlerdir. 

 teknokon_group.jpg

Merkez ofisi İstanbul’da (Türkiye) bulunan Teknokon Grup, 5 şirketten oluşan, birçok alanda başarı ile faaliyetini sürdüren şirkettir. Teknokon Grup, müşterilerine endüstriyel inşaat projelerinin her türlü mühendislik, tedarik ve inşaat işleriyle hizmet sunan çok-disiplinli bir kuruluştur.

Teknokon, elektrik santralleri, rafineriler, maden işleme tesisleri, petrokimya ve kimya tesisleri, hava ayrıştırma tesisleri, demir ve çelik tesisleri sektörleri gibi başlıca sanayi sektörlerine hizmet sunmaktadır.

Teknokon Makine, Rusya, Türkiye, Kuba, Gürcüstan gibi ülkelerindeki Gerdese-nikel (Türkiye), Rosmiks (Rusya), OGK-4 (Surgut, Rusya) ve diğer birçok müşterisi için depolama tankları, proses tankları, basınçlı tanklar, kuleler, karıştırıcı tanklar, ısı eşanjörleri, boru spulları, modüler skidler ve muhtelif proses ekipmanların tasarım, imalat ve tedarik işlerini gerçekleştirmektedir