RosCo Şirketi ERBAY ALUMİNYUM firması ile işbirliğine başlamıştır

Türk firması ERBAY ALUMİNYUM (http://www.erbayaluminyum.com/), Rusya’daki faaliyetini sürdüren birçok uluslararası şirket gibi sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı tercih etmiştir. RosCo Şirketi ile imzalanan kontrat uyarınca kendisine muhasebe hizmetleri sunulacaktır.



 «РосКо» «взяла на баланс» компанию «Эрбай Алюминиум»

ERBAY ALUMİNYUM firması, alüminyum giydirme cephe sistemleri ve alüminyum doğrama sektöründe hizmet veren, dünyada en gelişmiş ürün ve teknolojileri kullanan profesyonel bir uygulama firmasıdır. ERBAY ALUMİNYUM firması pencere, kapı ve kapı mekanizmaları, sürme sistemler (güvenilir özel tasarımlı manuel ve otomatik şekilde açılan konstruksiyonlar), büyük boy güneş kırıcı sistemlerinin (komforlu panjur sistemleri) üretimini gerçekleştrimektedir. 

Kendine ait 20,000 m² kapalı ve 10,000 m² açık alanı bulunan tesislerinde, ileri teknoloji ürünü olan ‘Elumatec’ makineleri ile üretim yapan ERBAY ALÜMİNYUM; dinamik, profesyonel ve kendini sürekli geliştiren 650 kişilik uzman kadrosuyla,üretilen ürünlerin kalite kontrolünü gerçekleştirmektedir. Proje tasarım ve imalat çizim programı dinamik ve statik hesaplamaları ve izometrik analiz çalışmaları sonucunda hazırlanmaktadır.

Firma ISO, OHSAS ve GOST kalite uygunluk sertifikalarını almıştır. ERBAY ALÜMİNYUM tarafından üretilen konstruksiyonlar Türkiye, Rusya, Moldova, Özbekistan ve Azerbaycan’daki birçok sanayi tesisi, otel, dinlenme merkezi, alış-veriş ve eğlence merkezi projelerinde kullanılmıştır.