RosCo Şirketi finans ve ekonomi alanında ödüller almıştır

2013 yılı RosCo Şirketi için Rusya’da düzenlenen uluslararası aktivitelerde ödüllendirilmesi açısından verimli  geçmiştir.

В частности, список достижений компании пополнился Дипломом лауреата Международного экономического конкурса «Лучшая компания 2013 года»

Şirketimiz Uluslararası ‘2013 yılının en iyi şirketi’ Ekonomi yarışmasında sunulan hukuki hizmetlerin kalitesinin değerlendirildiği yarışmanın galibi ilan edilip, özel diplomayı alma başarısını göstermiştir. RosCo | Consulting & audit şirketi Bölgelerarası Mali ve Ekonomik Birliğinin (MFES) üyelik sertifikasını almıştır.

Bölgelerarası Mali ve Ekonomik Birliğinin (MFES) Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda Uluslararası İşletme Akademi akademisyeni, Rusya Ekonomi Birliği Başkan Vekili, Rusya Endüstri Bilimleri Akademi üyesi-muhabiri, İktisat doktoru, profesör M.A. Korobeynikov imzasını taşıyan sertifika RosCo Şirketi’nin bunca yıldır sürdürdüğü faaliyetinin geldiği noktayı göstermektedir.

Uluslararası ‘2013 yılının en iyi şirketi’ Ekonomi yarışması Bölgelerarası Mali ve Ekonomik Birliği tarafından Rusya Federasyon Konseyi, Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanlığı İdaresi, Rusya Federasyonu Devlet Duması, Rusya Federasyonu Hükümeti ve Rusya’nın diğer kamu kuruluşlarının desteği ile President otel (Moskova şehri) Kırmızı Salonda geçmiştir.

Ülke için büyük önem taşıyan bu organizasyon Rusya Federasyonu’nda çeşitli sektörlerde faaliyetini sürdüren kuruluşların gelişim seviyesini göstermiştir. ‘2013 yılının en iyi şirketi’ Ekonomi yarışmasının organizasyonunun temel amacı ekonomik açısından verimli şirketlerin belirlenmesi, ayrıca onların sürdürdükleri faaliyetlerin değerlendirilmesi ve onların başarıları hakkındaki bilgilerin paylaşılmasıdır.