RosCo Şirketi Güney Kore ile işbirliği faaliyetinin sürdürülmesi kapsamındaki yuvarlak masa toplantısına katılmıştır

RosCo Şirketi uzmanları Rusya ve Kore arasındaki ticari-ekonomik işbirliği gündemi altında geçen yuvarlak masa toplantısına ve Güney Kore’deki partnerler ile dış ticaret işbirliği ile görevlendirilen heyetin tanıtımı prosedürüne katılmışlardır. 

Yuvarlak masa toplantısı ve tanıtım prosedürüne devlet dairelerinin temsilcileri, Güney Kore pazarına girme niyetindeki yerel şirketler ve işadamlarının yanısıra, Güney Kore ile işbirliği temposunun arttırılmasını dileyen birçok işadamı katılmıştır.

Geçen toplantıda, Güney Kore’deki iş uygulamaları, ticaret anlayışı ve iş yürütme özellikleri masaya yatırılmıştır. Bunun yanısıra, Kore’de faaliyetini sürdüren tüzel kuruluş formları ve temsilcilik açılmasının koşulları; Rusya-Kore ortak projelerine yatırımların çekilmesinin ayrıntıları görüşülmüştür. Son olarak ise deneyim alış-verişinin yanısıra, Ticaret ve Sanayi Odalarının Moskova’daki İdaresinin Güney –Kore’deki partnerleri ile sürdüreceği dış ekonomi faaliyeti hakkındaki hedeflerinin ayrıntıları incelenmiştir.  

 

Компания «РосКо» приняла участие в Круглом столе по вопросам сотрудничества с Южной Кореей