RosCo Şirketi ile endüstri sektöründe faaliyetini sürdüren ODE Şirketi arasındaki işbirliğine başlanmıştır

Şirketimiz 1988 yılında İstanbul şehrinde kurulan  Türk şirketi ‘ODE’nin (http://www.ode.com.tr) Rusya Federasyonu’ndaki alt kuruluşuna hukuki alandaki danışmanlık ve muhasebe hizmetlerini sunmaktadır.

Начато взаимовыгодное сотрудничество компании «РосКо» с промышленным предприятием «ODE»

Şirket üretim alanındaki faaliyetine 2.100 metre karelik ekstrüde polistren üretim tesisinin inşaatı ile başlamıştır.  Günümüz itibarı ile ODE Şirketi 120 000 metre kare ve 35 000 metre karelik alanına sahip açık ve kapalı modern üretim tesislerinde R-Flex marka yalıtım ürün üretimini sürdürmektedir.

Şirketin 2000 yıllarda yaptığı büyük çaplı yatırım üretilen ürün kalitesini yükseltmesinde büyük rol oynamıştır. ODE Şirketi özellikle inşaat ve endüstri sektörlerinde  kullanılan polistren, polimer bitümlü membranlar, rockflex ve diğer ürünlerin üretimini sürdürmektedir.

ODE, 2005 yılında hizmete giren lojistik merkeziyle de sevkiyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır. Firmanın lojistik bölümü sevkiyat hızını artıran ve sevkiyatların dünyanın tüm ülkelerine gerçekleşmesini sağlayan bir teknolojiye sahiptir. ODE, Rusya’nın da bulunduğu 68 ülkeye üretilen ürünlerin ihracatını gerçekleştirmektedir.

Hızlı gelişim gösteren ODE firmasının hedefi 2015 yılında rakipleri arasında lider konumda bulunup, üretilen ürünlerin dünya markası olarak anılmasıdır.  ODE kurumsalluk ve yeniden yapılanma alanındaki başarılarından dolayı 2008 yılında birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. Şirket’in Yönetim Kurulu Başkanı sayın Orhan Turan 2008 yılında ‘Yılın en iyi iş adamı’ ödülü ile Türkiye’yi Monako’da temsil etmeye layık görülmüştür.

Günümüz itibarı ile ODE kurduğu profesyonel ekibi ile yıllık 4000 çeşit yüksek kalitedeki ürün üretim kapasitesine ulaşmıştır. Üretilen ürünler uluslararası standartlara uygundur.  ODE şirketinin dünyanın birçok ülkesinde bayileri bulunmaktadır.