RosCo Şirketi ile French Kiss işbirliği projesi başlatılmıştır

Elit çikolata üretici firmalarından biri olarak Rusya’nın birçok bölgesinde tanınan Moskova firması ‘Frenchkiss’, RosCo Şirketi’nden danışmanlık hizmet talebinde bulunmuştur.

Стартовал проект по сотрудничеству «РосКо» и French Kiss

OOO Frenchkiss Moskova’nın yanısıra Vladivostok, Vladikavkaz, Krasnodar, Penza, Yakutsk, Astrahan, Kirov, Lıtkarino, Kursk, Tyumen, Pyatigorsk, Sankt Petersburg gibi Rusya’nın birçok bölgesinde  çikolata satışını gerçekleştiren mağazalar zincirine sahiptir. 

French Kiss markası altındaki tüm ürünler sadece el üretimi gerçekleştirilip, büyük ve özel siparişlerin gelmesi durumunda ise her müşteriye özel üretim gerçekleştirilmektedir. Ürünler eski  fransız ve modern tarifler ile yüksek kalitedeki yarı mamullerden üretilmektedir.

Çeşitli çikolata setleri, karo ve şekilli çikolata, sade çikolata, dekoratif tatlılar, jöle,  draje,  Belçika çikolataları ve sıcak çikolata gibi çeşitli çikolata üretimini gerçekleştiren Şirketin çikolata katalogunda sergilenen çikolata çeşitleri her türlü taleplerinizi karşılayacağından emin olabiliriz. Çikolata dışında French Kiss markası altında dondurma, reçel ve pastil gibi tatlıların satışını gerçekleştirmektedir.