RosCo Şirketi ile POLA İnc. Şirketi arasında Rusya Federasyonu’ndaki ticari faaliyetini destek sözleşmesi imzalanmıştır

RosCo Şirketi kozmetik ürün sektöründe faaliyetini sürdüren ünlü japon şirketi POLA İnc. İle hizmet sözleşmesini imzalayıp, sözleşmenin şartları uyarınca Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetine  hukuki destek verecektir. 

Заключен контракт между «РосКо» и POLA Inc. на сопровождение коммерческой деятельности в РФ

1929 yılında Sinobu Sudzuki tarafından Sidzuoka ilçesinde kurulan şirket günümüz itibarı ile kozmetik ürün ve kozmetik hizmet sektöründe uluslararası dev şirketlerden biridir. Şirket üretimini  en son teknoloji ve bilimsel yenilikler ile sürdürüp, yüzyıllık deneyimi sayesinde ürettiği yüz, cilt ve saç bakım ürünleri dünyanın  tüm ülkelerinde bir marka haline gelmiştir.

Uluslararası marka statüsüne sahip olan POLA Şirketi ilk adımlarını 1958 yılında Hong Kong şehrinde atıp, sonradan ise Amerika, Asya ve Avrupa’da mağazalarını açmakla yurtdışı pazarındaki yerini sağlamlaştırmıştır.

POLA İnc. yüksek kalitedeki kozmetik ürünlerin üretiminin yanısıra diğer şirketler için OEM ürünlerini üretmesi sonucu faaliyetini geliştirip yatırımlarını daha verimli şekilde kullanma avantajına sahiptir. Şirket sürdürdüğü üretim faaliyetinin yanısıra Japonya’da açtığı POLA sanat müzesi gibi çeşitli bilimsel etkinliklerde bulunmaktadır. Sidzuoka ve Fikura üretim tesisleri 1997 ile 2000 yılları arasında ISO9001, ISO9002 ve ISO 14001 kalite uygunluk sertifikalarını almışlardır.

2005 yılından itibaren dünyanın birçok ülkesinde açtığı ‘POLA THE BEAUTY’ lüks güzellik salon projesi sayesinde uluslararası alanda kozmetik sektöründeki danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır. POLA Şirketi’nin temsilcilikleri Pekin şehrinin kozmetik salon zincirlerinde ve alışveriş merkezlerinde 2007 yılında açılmaya başlamıştır. POLA Inc. Rusya Federasyonu’ndaki temsilciliği aynı sürede açılmıştır.