RosCo Şirketi ile Türk şirketi ‘GÜVEN SOĞUTMA ÜNİTELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’ arasında hizmet sözleşmesi imzalanmıştır

RosCo Şirketi, ‘GÜVEN SOĞUTMA ÜNİTELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’ nin (http://www.gvn.com.tr) Rusya’daki ticari faaliyetini sürdürmesi sırasında hukuki destekte bulunacaktır. 1987 yılında kurulan Türk şirketi olan ‘Güven soğutma üniteleri’ soğutma, klima ve havalandırma sektörlerinde hizmet veren güvenilir markalarından birisidir.

Подписан договор между «РосКо» и турецкой компанией «Гювен»

Türkiye piyasalarından aldığı güçle dünyaya açılan ve 30’u aşkın ülkeye ürünlerini ihraç eden Güven soğutma üniteleri şirketinin 20’yi aşkın ülkede bayilikleri bulunmaktadır. Çeşitli ülkelerin ileri gelen firmaları ile çalışan kurum, tüm AR-GE ve kalite çalışmalarını da dünya standartlarında yapmaktadır. Türkiye pazarının yüzde 75’inden fazlasına hizmet veren ‘Güven soğutma üniteleri’, Avrupa pazarı başta olmak üzere çeşitli ülkelerde yaygınlaşmaktadır.

Sektörün lider firması konumunda olan ‘Güven soğutma üniteleri’, liderliğin getirdiği büyük sorumluluğun gereklerini yerine getirmek, ayrıca Rusya dahil olmak üzere dünyanın bir çok ülkesindeki talepleri karşılanması amacı ile faaliyetine yatırımlarını artırarak devam ettirmektedir. Yenilikçi kimliği ve güvenilirliği ile öne çıkan kurum, müşteri memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı temel ilke olarak belirlemiştir.

Kurum, üretim, Ar-GE, depolama, satış ve pazarlama faaliyetlerinin toplamını ise yaklaşık 5500 metrekarelik bir alanda yürütmektedir. ‘Güven soğutma üniteleri’, GVN markası altında piyasaya sunduğu geniş ürün çeşidi ile 2000 ile 2014 yılları arasında Türkiye, Çin, Almanya, ABD, Polonya ve Rusya’daki birçok uluslararası fuara katılmıştır.