RosCo Şirketi'nin uzman personeli yabancı şirketlerin ve tüzel kuruluşlarının Rusya Federasyonu Devlet Dairelerinin Başkanları ve uzmanları ile gerçekleştirilen toplantısına katılmıştır

Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odalarının kongre merkezinde partnerlik ilişkler içindeki yabancı şirketlerin ve tüzel kuruluşlarının Rusya Federasyonu Devlet Dairelerinin Başkanları ve uzmanları ile toplantı geçmiştir.

тпп








Yabancı partner kuruluşlar Alman-Rus Dış Ticari faaliyet Dairesi, İtalya-Rus Ticaret Odası, İngliz-Rus Ticaret Odası, Çin Uluslararası Ticaret Geliştirme komitesi, ABD Ticaret Odası, Norveç-Rus Ticaret Odası, Paris Ticaret Odası ve diğer kuruluşlar tarafından temsil edilmiştir.

Toplantıya Rusya Federasyonu adına Rusya Federasyonu Federal Göçmenler Dairesi, Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı İdaresi, Rusya Federasyonu Ekonomi Kalkınma Bakanlığı uzmanları ve idari personeli katılmıştır.

Toplantının gündeminde yabancı şirketlerin temsilciliklerinin Rusya Federasyonu devlet dairelerinde tescil düzeni ve yabancı kuruluşların Rusya'daki sürdürdükleri faaliyeti hakkında birçok konu bulunmuştur.

Yapılan toplantının sonucunda onaylanan teklifler ve öneriler ilgili devlet dairelerine ve makamlara sunulmuştur. Toplantıda yabancı şirket temsilciliklerinin tescil edilmesi prosedürlerinin basitleştirilmesi ve gereksiz bürokratik işlemlerin askıya alınması yönünde  teklifler ve tavsiyeler sunulmuştur. Aynı zamanda yabancı şirketlerin temsilciliklerinin personelinin Rusya Federasyonu'nda çalışma izni bulunmadan faaliyetini sürdürebilmesi yönündeki kanunların çıkması ile ilgili teklifin hazırlanması kararı verilmiştir.

Toplantıya 100'den fazla yabancı tüzel kuruluşun 154 temsilcisi katılmıştır.