RosCo Şirketi Schlotzsky's restoran zincirine hukuki destek sağlamaya başlamıştır

Amerikanın meşhur restoran zinciri markası Schlotzsky's Rusya’daki faaliyetine başlamıştır. Rusya’da açılan ilk restorana hukuki ve mali destek hizmetleri RosCo Şirketi’nin uzman personeli tarafından sunulacaktır.


Schlotzskys.jpg


Schlotzsky's 1971 yılında Texas’ın başkenti Austinde, eşi benzeri görülmemiş tek bir sandviçin eve sahipliğini yaptı. Schlotzsky's sürdürdüğü 40 yıllık faaliyetin sonucunda şu an itibarı ile dünyada 350 den fazla kafe-restoranından oluşan uluslar arası franchise kafe-restoran zinciridir. Menüde ise Schlotzsky’s ‘in ana ürünü ama günlük pişirilen taze ekmeklerle hazırlanan nefis sandviçler,özellikli pizzalar, fırınlanmış wrap, taze salatalar, çorbalar,  frappeler, cheesecake çeşitleri, gurme çaylar, kahveler ve daha fazlası mevcuttur.

2011 yılında Schlotzsky's restoranlarının iç tasarım konsepti tamamı ile yenilenmiştir. Moskovadaki Schlotzsky's restoranlarının iç konsepti ile yeni dekoru, tematik çember ve fotoğrafları sayesinde daha basit,heyecan verici ve modern hale gelmiştir.

Dünyanın en meşhur franchise markalarından biri olan Schlotzsky's franchise sistemi, yüksek franchise desteği ile, kendi maddi geleceğini güvence altına almak esnaflara sınırsız iş fırsatlarını sunmaktadır.

Moskova’daki ilk Schlotzsky's restoranı en az onun kadar meşhur olan Pegas Touristik turizm operatörünün yönetim kurulu üyesi sayın Mehmet Akpınar önderliğinde açılmıştır. Sayın Mehmet Akpınar, Focus Brands International ile imzaladığı sözleşmeye göre markanın master franchise hakkını elde edip, yeni restoranların açılması amacı ile Rusya’da ve Bağımsız Devletler Topluluğunda (Belarus, Kazakistan, Estonya, Litvanya, Letonya) aktif bir şekilde iş ortaklarını aramaktadır.

Alınan franchise şartlarına göre önümüzdeki 5 yıllık süre içinde Rusya’nın çeşitli şehirlerinde ve komşu ülkelerinde 55’e yakın yeni restoranın açılması planlanmaktadır. Bu alandaki uzmanların görüşüne göre, yüksek rekabet ortamına rağmen, Schlotzsky's fast-food restoran –kafe zinciri projesinin geleceği parlaktır.