Rosco Şirketi uzman kadrosu ile MNG Şirketler Topluluğu’nun Rusya Federasyonu’ndaki faaliyeti sırasında hukuki destek vermektedir

‘Rosko- Danışmanlık ve denetim hizmetleri’ Şirketi ile Türkiye’nin ve dünyanın  çeşitli sektörlerindeki en büyük yatırımcılarından biri olan MNG Şirketler Topluluğu’nun inşaat alanındaki temsilciliği arasında hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.

 Компания «РосКо» осуществляет профессиональное сопровождение деятельности «MNG GROUP» в России

Faaliyetine inşaat ve pazarlama alanında  başlayan  şirket hızlı gelişim göstererek otelcilik, enerji sektörü, pazarlama, kargo taşımacılığı ve medya alanındaki yatırımları ile faaliyetini devam  ettirmektedir.

MNG Şirketler Topluluğu her türlü bina ve altyapı projelerine ilişkin hizmet grubunda çeşitli uzmanlık ve tecrübeye dayalı faaliyetlerini etkin olarak sürdürmektedir; yüksek binalar, alışveriş ve ticaret merkezleri, oteller, tatil köyleri, sanayi tesisleri, baraj ve hidroelektrik santralları, sulama tesisleri, tüneller, karayolları, betonarme silolar, atıksu ve içme suyu arıtma tesisleri, zemin stabilizasyonu ve temel kazık işleri bu kapsamdadır.

MNG Şirketler Topluluğu jeoteknik ve temel kazık işleri, mekanik-elektrik-tesisat montaj işleri ile mimari ve tasarım hizmetleri alanlarında ihtisas sahibi şirketleri de bünyesinde bulundurmaktadır.

MNG Şirketler Topluluğu nehir tipi hidroelektrik santral yatırımları ile yenilenebilir enerji sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir. Toplam 164 MW kurulu gücü ve 950 Gwh yıllık elektrik üretimi olan 10 adet hidroelektrik santrali bulunmaktadır.

MNG Airlines Kargo A.Ş. sahip olduğu 11 uçak ile hava kargo taşımacılığında ülkenin en büyük şirketlerinden biri olup, MNG Kargo, 740`ü aşkın şube,  2000 karayolu aracı,  7000`den fazla personeli ile Türkiye`nin en büyük kargo şirketlerinden biridir.

"World of Wonders" markası altındaki otellerinde Bodrum, İstanbul ve Antalya şehirlerinde hizmet veren MNG Şirketler Topluluğu, Türkiye`de turizm ve otel işletmeciliği sektörünün önde gelen kuruluşlarından birisidir.