ROSCO'NUN AVUKATLARI, TÜRKİYE'DEN BİR LOJİSTİK ŞİRKETİNİN RUSYA'DA ŞİRKET AÇMASINA YARDIMCI OLDU

ROSCO hukuk şirketi'nden uzmanlar, uluslararası nakliye şirketi DOR Project Logistics'in Rusya'da bir iş açmasına yardımcı oldu.

dorpl-logo.jpg 

1993 yılından bu yana büyük ve ağır yüklerin taşınmasında uzmanlaşmış DOR Proje Şirketi, Rusya'da yabancı bir şirketin tescili için kapsamlı bir hizmet için ROSCO'NUN uzmanlarına başvurdu.

Rosco'nun avukatlarının profesyonelliği sayesinde Türkiye'den ortak gerekli tüm izinleri aldı. Yabancı örgütün yapısı devlet siciline dahil edildi.

ROSCO ile işbirliği, DOR Project Logistics'in Rusya pazarına başarılı bir şekilde girmesine ve Rus mevzuatına uygun olarak faaliyete geçmesine izin verdi. Bu, DOR Proje Lojistiğinin uluslararası pazardaki konumunu güçlendirmeye yardımcı oldu.

Rosco Hukuk şirketi, Rusya'daki yabancı yatırımcıların ve şirketlerin desteğinde uzmanlaşmış deneyimli avukatlardan oluşan bir ekiptir. Yabancı ortaklarımıza Rusya Federasyonu'nda işletme tescili ve yasallaştırma için eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

ROSCO CEO'su Alyona Talash Alekseeva, "Bizi ortak olarak seçtiği için DOR Project Logistics'e minnettarız ve gelecekte yüksek kalitede hukuki danışmanlık ve destek sağlamaya hazırız" diyor.