ROSCO'NUN UZMANLARI, TÜRK FİRMASI ERMET İNŞAAT'IN RUSYA'DA BİR İŞ AÇMASINA YARDIMCI OLDU

Moskova'nın önde gelen danışmanlık şirketinin avukatları, Türk Ermet İnşaat ile Rusya'da iş açmak için başarılı bir işbirliğinin olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyor.

 ermet-logo.jpg

Ermet İnşaat, zemin mekaniği, inşaat mühendisliği ve jeoteknik mühendisliği alanlarında projelerin hayata geçirilmesi için hizmet vermektedir. Buna ek olarak, şirket 26 yıldır çevresel jeoteknik uygulamaları alanında hizmet sağlama konusunda uzmanlaşmıştır.

Rosco, Ermet İnşaat'a Rusya'da yabancı bir şirketin tescili için tüm türkiye hizmetlerini sağladı. Avukatlar, Türk ortağın tüzel kişilik yapısı açmak için gerekli izinleri almasına yardımcı olmuş ve bilgilerin devlet siciline girmesine yardımcı olmuştur.

Rosco uzmanlarının profesyonelliği ve deneyimi sayesinde Ermet İnşaat hızla Rusya pazarına girdi, konumunu güçlendirdi ve müşteri tabanını genişletti.

Ermet İnşaat ile olan ortaklığımızdan gurur duyuyoruz ve Ermet İnşaat ile Rusya pazarında başarılı bir şekilde gelişmek isteyen diğer yabancı şirketlerle işbirliğine açığız.

Saygılarımla, Rosco CEO'su Alyona Talash Alekseevna.