ROSCO ŞİRKETİ, TÜRK ORTAĞINA PERSONEL ALIMI KONUSUNDA YARDIMCI OLDU

RosCo uzmanları, Rusya'daki şubesi için nitelikli personel bulmak için Türk şirketi Global Brands Union'a hizmet verdiler.

Global-Brands-Union-logo.jpg

Global Brands Union, 1997 yılından itibaren Türkiye pazarında faaliyet gösteren, dünyanın önde gelen FMCG markalarının ithalatçısı, ihracatçısı ve distribütörüdür. Şirket Shell, Bin Migros, Carrefour, Metro, Cc, A101, Rossmann ve Tesco gibi büyük markaların ortağıdır.

ROSCO uzmanları, Global Markalar Birliği'nin gerekli beceri ve yetkinliklere sahip çalışanları bulmasına yardımcı oldu. İşe alım alanındaki profesyonel yaklaşım ve deneyim sayesinde ROSCO uzmanları, Küresel Markalar Birliği için aday seçimi konusunda kapsamlı çalışmalar yürüttüler.

ROSCO'NUN uzmanları, müşteriye potansiyel çalışanları bulma, öneriler toplama ve başvuru sahipleriyle görüşmeler düzenleme hizmetleri sağladı. Denetimli serbestlik döneminde seçilen adaylar ve denetimli çalışanlarla da çalıştık.

Rosco, önde gelen yabancı şirketlerle işbirliği içindeki başarılarından gurur duyuyor ve ilgilenen tüm şirketlere yüksek kaliteli işe alım hizmetleri ve personel sorunları sunmaya hazır.