ROSCO, ULUSAL ENTEGRATİF TIP BİRLİĞİ İÇİN HUKUKİ DANIŞMANLIK SAĞLADI

Önde gelen danışmanlık şirketi RosCo, Rusya Federasyonu'nun önde gelen tıp üniversitelerinde uzaktan, hibrit ve tam zamanlı formatlarda eğitim organize eden bir kuruluş olan Ulusal Entegratif Tıp Birliği (NAIM) için hukuki danışmanlığına başarılı bir şekilde katıldığını memnuniyetle duyuruyor.

наим

Ulusal Entegratif Tıp Birliği, hasta sağlığını iyileştirme ortak hedefi doğrultusunda birleşmiş uzmanlardan oluşan bir topluluk yaratmaya kendini adamış, önde gelen bir mesleki kuruluştur. Derneğin amacı, sağlığın korunması ve iyileştirilmesine yönelik yaklaşımların yanı sıra tedavi ve önlemede bütüncül bir yaklaşımın güvenli şekilde uygulanmasına yönelik yaklaşımları geliştirmektir. NAIM, tıp ve bütünleştirici tedaviler alanındaki en iyi uzmanların ilgisini çeken çeşitli eğitim programları, etkinlikler ve konferanslar aracılığıyla yüksek kaliteli eğitim sunmaktadır.

Faaliyetlerinin etkinliğini ve yasal güvenliğini sağlamak amacıyla Ulusal Entegratif Tıp Birliği, nitelikli hukuki danışmanlık almak üzere RosCo'ya başvurdu. RosCo'nun uzman ekibi, NAIM'in ihtiyaçlarını dikkatle inceledi ve yasal konularda başarılı destek ve uzman rehberliği sağladı.