ROSCO, ALMAN ENDÜSTRİYEL ŞİRKET OLAN ALPMA’YA HİZMETLERİNİ SUNMAYA BAŞLADI

ALPMA Şirketinin Rusya Temsilcilik Ofisi, RosCo’dan göç hukuku alanında hizmet almaya başladı. RosCo Danışmanlık ve Denetim, 2004 yılından itibaren çeşitli iş kollarında faaliyetlerini yürütüyor. Önde gelen danışmanlık şirketimizin başarısı, üç temele dayanır. Bunlar, Rusya pazarında 15 yıllık iş tecrübesi, yetenekli yönetim ve profesyonel ve yetkili uzman ekibidir.

ALPMA (1).jpg

ALPMA – peynir üretim ve paketleme çözümleri konusunda lider tedarikçidir. Rott am İnn (Almanya) merkezli bu Alman şirketi, 1947 yılında kurulmuş olup Fransa, İngiltere, İsviçre ve İspanya’da şubelere ve uluslararası satış ağına ve başka peynir üreten ülkelerde bürolara sahiptir. 

«ALPMA» — 70 yıllık tarihi ile dünyanın birçok ülkesinde alt kuruluşları bulunan süt ve gıda endüstrisi için makineler ve hatlar üreten başarılı makine üretici şirketidir. Bünyesindeki personel sayısı 700’den fazladır. ALPMA -Servis Şirketi onun Rusya Federasyonu’ndaki resmi temsilciliğidir. 

Şirket tarafından geliştirilen eşsiz dünyaca ünlü ürünler arasında peynir pıhtısının kesintisiz üretimi için KOAGÜLATÖR, peynir üretiminin mekanizasyonu için BLOCKFORM, yarı sert ve sert peynirler için CUT serili makineler ve yumuşak peynirler için SAN markalı ambalajlama makineleri sıralanabilir.