ROSCO, TÜRK ŞİRKETİ EAE ELEKTRİK İLE İŞBİRLİĞİ YENİLENDİ

RosCo şirketi, elektrik sistemleri ve ekipmanlarının lider üreticisi EAE Elektrik ile işbirliğini sürdürüyor. Bu kez Türk şirketi EAE Elektrik, ekibini güçlendirmek ve işini geliştirmek için RosCo'nun personel seçme hizmetlerinden yararlanmaya karar verdi.

 логотип EAE

1970'li yıllarda kurulan EAE Elektrik, Türkiye'nin ilk busbar kanalı üreticisi ve kullanıcısıdır. Şu anda EAE ürünleri dünya çapında yüzden fazla ülkeye tedarik edilmektedir. Sürekli gelişimi ve büyüyen bir pazara hizmet etme kararlılığı sayesinde grup, İtalya, ABD, Almanya, Avustralya, Fransa ve BAE'de yan kuruluşlarını kurdu. Ayrıca EAE'nin İspanya, Fransa, İngiltere, BAE, Hindistan, Suudi Arabistan ve Türkmenistan'da kendi pazarlama ofisleri bulunmaktadır.

RosCo'dan personel seçimi hizmeti, EAE'nin ekibini, üretim süreçlerini etkili bir şekilde yönetebilen ve ürünleri küresel pazarda tanıtabilen nitelikli profesyonellerle güçlendirmesine olanak tanıdı. RosCo ve EAE Elektrik'in ortak çalışmasının elektrik sektörünün gelişimine ve küresel pazarda umut verici yeni fırsatların yaratılmasına katkıda bulunmaya devam edeceğinden eminiz.