RosCo Şirketi ile Camper Şirketi arasında denetim hizmetleri anlaşması imzalanmıştır

RosCo Şirketin uzmanları Camper Şirketin Rusya’daki şubesinin finansal ve ekonomik faaliyetlerinin denetimi ile ilgili bir takım çalışmalara başlamışlar. Denetim hizmetleri resmi anlaşma kapsamında gerçekleştirir. 

camper.jpg

Camper  Şirketi (bu kelimenin Katalanca’dan direk çevirisi “köylü”dür), yaklaşık 30 yıl önce (1975) Lorenzo Flux, Carlos Rolando ve Joaquín Lorente adlı üç genç uzman tarafından kurulmuştur.

Şirketin ilk mağazası 1981 yılında Barselona’da açılmıştır. 7 sene sonra ise konsept süpermarketin açılışı gerçekleşmiştir.

1995 yılında Camper’in en büyük başarısı olan Pelotas modeli satışa sunulmuştur. Daha sonra Camper Şirketi uluslararası piyasaya çıkmaya karar verir ve Fransa, İtalya, Belçika ve Portekiz’deki satış noktaların sayısını arttırır.

1998 yılında Camper Şirketi, her yıl  BCD (Barcelona Centro Diseno) tarafından verilen İspanya Ulusal Tasarım Ödülünü kazanıyor.

Şu anda şirket ayakkabı tasarımı ve üretimi alanlarında dünyanın liderleri arasında yer almaktadır.

Mayorka’da bulunan merkez ofisli şirketin personel sayısı 1000 kişidir. Camper Şirketi toplam 50 ülkede 300 adetten fazla mağaza ile 4000 satış noktasından oluşan zincirin sahibidir.  Şirket kendi markasıyla bayan, erkek ve çocuk ayakkabısı ve çeşitli aksesuarları üretmektedir.