ROSCO EVAM ŞİRKETİ İLE İŞ DESTEKLEME SÖZLEŞMESİNİ İMZALAMIŞTIR

Bilgi teknolojileri sektöründe faaliyetini sürdüren en büyük Türk şirketlerinden bir yenisi, muhasebe ve hukuki destek hizmet başvurusunda bulunarak RosCo’nun müşterisi olmuştur. Bu durum, dış kaynak prensibi kapsamında şirketimizin uzmanlarının Şirket’in Rusya’daki faaliyetini yüksek seviyede destekleme yükümlüklerini üstlendiği anlamına gelmektedir. Yüksek seviyede güvenin oluşmasının nedeni, danışmanlık şirketimizin değişmeyen olumlu itibarıdır. Birçok müşterimizin bize kendilerine yapılan tavsiyeler sonucunda başvurduğu sır değildir.

Evam.jpg

EVAM Real Time Streaming Analytics platformunun öncüsüdür. EVAM – işletmenin ihtiyaçlarını karşılamak için sıfırdan inşa edilen yeni nesil platformdur. Tasarımına 2010 yılında başlanmış olup, birinci EVAM numuneleri aynı yılda dünyaya gelmiştir. 

EVAM - büyük veri dönüşümleri geçiren işletmelerin iş sorunlarını çözmek için tasarlanmış olan ilk kapsamlı akış analizi platformudur. EVAM müşterileri EVAM Streaming Analytics platformunu 189 000 000’den fazla müşteri ile iletişim içinde olma amacı ile kullanmaktadır.