RUS ŞİRKETİ PASKAL MEDİKAL ROSCO’YA PERSONEL DENETİMİ BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUR

Doğru personel seçimi ve düzgün personel kayıt çalışmalarının yapılması, Şirketlerin sürdürdüğü ticari ve mali faaliyetini direk etki etmektedir. Bundan dolayı birçok şirket bu konudaki desteğin yapılması amacı ile RosCo- Consulting & Audit gibi güvenilir danışmanlık şirketlerine başvurmaktadır. PASKAL MEDİKAL Limited Şirketi bize personel denetimi hizmetlerinin sunulması başvurusunda bulunmuştur: RosCo’nun deneyimli uzmanları şirketin personel yapısını ve potansiyelini incelemesi ve analizi sonucunda müşterilerimize bu alanda danışmanlık hizmetini vermektedir.

ПАСКАЛЬ-МЕДИКАЛ.jpg

PASKAL MEDİKAL Limited Şirketi (eski ünvanı Signatum Limited Şirketi 07.10.2016 yılından itibaren değişmiştir) 23.12.2014 tarihinde kurulmuştur. Şirket Rusya Federasyonu Milli Kalkınma Bakanlığı ile imzalanan anlaşmaya istinaden Dubna Serbest Ticaret bölgesi mukimi statüsünü elde etmiştir. 

Projenin başlatılmasının temel amacı steril tek kullanımlık tıbbi ürünlerin üretimi için gelişmiş bir Rus yüksek teknoloji sanayi kompleksinin oluşturulmasıdır. Projenin uygulanması Rusya’nın uygulamış olduğu tıp ürünlerinin ithalat ikamesi politikası çerçevesinde en önemli sorunlarından birisinin çözülmesine yardımcı olacaktır. 

Bu amaçla Moskova bölgesinde yıllık 450 milyon adet kapasiteli tek kullanımlık tıp ürünlerinin tasarımı ve üretiminin gerçekleştirileceği üretim tesisinin inşaat projesine 2 milyar rubleye yakın yatırımın yapılması planlanmaktadır.