YALTA ULUSLARARASI EKONOMİ FORUMUN İDARESİ ROSCO’YA HİZMET BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTUR

RosCo- Consulting & Audit uzun süre önce kendisini rus ve yabancı şirketlerin deneyimli, profesyonel ve yüksek uzmanlık seviyesine sahip olan partneri olarak göstermiştir. Müşterilerimiz arasında meşhur ticari, sanayi ve inşaat sektöründeki şirketlerin yanısıra birçok diğer kurum da mevcuttur. Yalta Uluslararası Ekonomi Forumun idaresi RosCo ile denetim hizmetlerin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.

ЯМЭФ.jpg

Yalta Uluslararası Ekonomi Forumu (YUEF) – ekonomi alanında büyük önemi bulunan Kırım (Yalta)’da her yıl düzenlenen Rusya’nın en büyük ekonomi forumlarından birisidir. 

Her yıl düzenlenen foruma yüksek kademe Rusya’nın devlet memurları, uluslararası alandaki uzmanlar, önemli ve etkili uluslararası ve rus işadamları ve iktisat uzmanları, en büyük ticari kuruluşların temsilcileri ve diğer önemli uzmanlar katılmaktadır. 

Yalta Uluslararası Ekonomi Forumu – Kırım’ın yatırım potansiyelinin ve yatırım olanaklarının sergilendiği Rusya’nın en büyük platformlarından biridir. YUEF-2017’ye 2200’dan fazla katılımcı olmuştur, bunların içinde dünyanın 46 ülkesinden 200’den fazla uluslararası katılımcı gelmiştir.